Onze sushi

Omdat sushi een gezond en vers product is wint het steeds meer terrein. Sushi eet je nog steeds met je handen, alhoewel veel mensen er eetstokjes bij gebruiken. De sushi van SUSHIES is een mooie combinatie van het oorspronkelijke Azië en het hier en nu. Bovendien is sushi een gezonde keuze. Nori (zeewier) is rijk aan vitamine B12, dus erg goed voor hart en bloedvaten.

Vis bevat diverse essentiële bouwstoffen, die wij nodig hebben voor een gezond en lang leven. Met onze verse, zorgvuldig geselecteerde en veelal biologische producten hebben we een menukaart samengesteld met vis sushi, beef sushi, groente sushi en zelfs kip sushi.De sushi - masters van SUSHIES staan ervoor, dagelijks de beste ingrediënten te verwerken tot het mooie en overheerlijke eindproduct dat wij aanbieden. De producten waarmee wij werken zijn vers en divers.

De rijst wordt door SUSHIES op ambachtelijke wijze bereid en daarna verwerkt tot de mooie sushi uit ons assortiment. Sushi is een prachtig product dat je prima tussendoor kunt eten als snelle lunch of snack, maar ook een product dat uitnodigt om met een lekker drankje lang van te genieten samen met familie of vrienden. Door regelmatig onze menukaart te wijzigen en steeds weer nieuwe gerechten te presenteren willen wij je aandacht vast houden en samen een culinaire tour maken langs dit bijzondere product. Onze sushi is lekker, gezond en mooi, een echte trendsetter, waarmee je prima voor de dag kunt komen!

Nieuwe klant.

Een account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Verder

Terugkerende klant.